IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Яна Титова се похвали: Чака момиче!

19 март 2019 13 15

Актрисата с ефирен кадър в социалните мрежи

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Актьорите Яна Титова и Алек Алексиев очакват второ дете. Това стана ясно след като Яна публикува кадър в социалните мрежи. Снимката събра много харесвания, както и положителни коментари.

Пред Нова тв, актрисата и режисьор призна, че чака момиче и че е бременна в началото на шестия месец. „Мислим име, но не сме измислили. Въртим едни списъци. С Ая бе по-лесно. Знаехме, че това е Ая“, спомня си Яна. Обещава този път раждането да е в България. Децата си иска да научи на честност и смелост.

Титова признава, че не е очаквала животът ѝ да протече по този начин. „Плановете ми стигаха дотам да бъда актриса, но много бързо се осъществиха и трябваше да си направя нови“. Пътят ѝ наистина много бързо я изстрелва на голямата сцена. Самата тя признава, че е била късметлийка да дебютира там в постановка, режисирана от Крикор Азарян. След това, обаче представите ѝ от наученото в НАТФИЗ и реалността се разминават. Така идва и решението да замине. „Англия ме научи на това, че не може да възприемеш нищо за даденост.“

Там среща Джъд Лоу. „Ходихме да гледаме един спектакъл, но не ни хареса представлението и си тръгнахме“, споделя актрисата. Както си вървят стигат до задния вход на театъра, където имало струпани хора. След малко излязъл и Лоу и Яна се снимала с него.

В киното среща и Хелън Мирън, но вече по време на работа. „Снимахме късометражен филм за годишнина на Карлови Вари.“, разказва тя. Кастингът е бил за възрастна дама на 50 години, но са я избрали. „Тя (Хелън) дойде, нямаше претенции за нищо. Държа се с мен като с равна. Говорихме си.“, разказва още Яна. Спомня си, че режисьорът доста се колебаел в решенията си, но звездата не си позволила да го критикува, а имала много меко чувство за хумор.

„Изтънченост имаше в нея. Беше си донесла всички награди и си говорехме за тях. Няма да забрави уважението към всеки човек.“, споделя българката.

Пътят ѝ към режисурата е случаен. Първия си филм снима в Лондон с Павел Веснаков. Обяснява, че има интуиция за образа, за изразните средства, за маниера на игра. Оказва се, че да стои зад камерата ѝ харесва много повече, отколкото да е пред нея. „От другата страна е магично“, казва тя. Все пак Яна Титова не слага черта на актьорството и признава, че понякога наистина много ѝ се играе.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари