IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум продава ергенското си жилище

25 март 2019 09 40

Още не се знае дали ще купува ново или ще живее в дом на Кейти

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Явно любовният роман между Орландо Блум и Кейти Пери се задълбочава. Стана ясно, че след като британският актьор се сгоди за американската певица, той е решил да продаде ергенското си жилище в САЩ, предава Контактмюзик.

42-годишният актьор е предложил за продан луксозното си имение в Бевърли хилс срещу сумата от почти 9 милиона долара.

Блум купува имота преди по-малко от две години за 7 милиона долара. Предишният собственик – мексиканският архитект Михел Анхел Арахонес, преустройва собствеността тип ранчо в луксозна резиденция, наподобяваща бутиков хотел на Маями бийч.

Имението разполага с четири спални, четири бани, плувен басейн, спа.

От публикацията не става ясно дали Орландо Блум планира да закупи нов дом, в който да се нанесе с половинката си, или двойката ще избере някое от жилищата на Кейти Пери в Лос Анджелис.

Съвсем скоро стана ясно, че Орландо е предложил брак на Кейти на борда на хеликоптер на Свети Валентин. „Отидохме на вечеря и си помислих, че ще видим някакво изкуство след вечеря, а се качихме на хеликоптер. Смешното е, че той си беше записал на бележка всичко, което искаше да ми каже, за да не забрави нещо.“, разказа певицата.

Снимка: Instagram

Според най-новите слухове Кейти Пери и Орландо Блум планират да се оженят в парка Дисниленд и по-точно в замъка на Пепеляшка. Освен това попзвездата и британският актьор се надявали на сватбата им да пее самият Лайънъл Ричи и вече дори го били поканили.

34-годишната Кейти и 42-годишният Орландо се сгодиха миналия месец, а иначе имат връзка от 2016-а година насам, като се бяха разделили за кратко през 2017-а.


Кейти Пери и Орландо Блум планират сватба в Дисниленд

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Новодомец ( преди 4 години )
Цветанов щял да купи жилището на Орландо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар