IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Болдуин: Не чета коментарите за мен!

22 март 2019 13 15

Моделът – за написаното за нея и за рекламната кампания, в която участва

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Макар и само на 22 години, Хейли Болдуин стана една от най-обсъжданите знаменитости в последно време, покрай връзката ѝ с Джъстин Бийбър.

Двамата бяха засичани да се карат в парка или пък да се целуват на публични места. Папараците ги следват на всяка крачка, а потребителите в социалните мрежи не спират да коментират любовта им.

Затова пък моделът споделя пред Cosmopolitan, че изобщо не се вълнува от мнението на другите за нея и се е научила да не слуша „шумовете“ в социалните медии. „Стигнах до момента, в който спрях да чета коментарите“, отсича тя.

Повод за интервюто ѝ е нейното участие в кампания за марката Roxy, предаде Daily Mail. В секси бански красавицата ни подгрява за лятото и слънчевите дни на плажа. Компания в снимките ѝ прави Келия Мониз.

Снимка: Instagram

Що се отнася до известността, Хейли е разочарована, когато потребителите в Instagram се държат така, сякаш познават нея и Джъстин. Тя коментира и написаното за нея в социалните мрежи: „Добре, защо дори трябва да ме е грижа? Не познавам тези хора, те не ме познават, не са част от живота ми, от връзката ми, от каквото и да е.“

По думите ѝ, хората понякога може да са лоши и когато почувства, че нещо не трябва да стига до нея, тогава просто не чете и не позволява написаното да ѝ повлияе.

Блондинката признава, че понякога просто премахва приложението за социалните медии от телефона си и така не се изкушава да ги погледне. „Понякога изтривам Instagram за няколко дни, което е наистина хубаво“, коментира още тя.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се скараха в парк

Бийбър към феновете: Молете се за мен

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари