IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки слуховете: Дейвид и Виктория Бекъм се готвят за 20-годишнина от брака им

25 март 2019 11 50

Двамата ще отбележат датата през юли

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Една от най-често „развежданите“ звездни двойки в медиите се готвят да отбележат 20 години от брака си. Виктория и Дейвид Бекъм ще имат годишнина през юли месец тази година. Двамата споделят, че смятат да отпразнуват датата някъде заедно с децата. Каква е тайната на брака им?

Ако следите колекциите на Виктория Бекъм, то на първия ред по време на ревютата ще видите непременно там и Дейвид с някое от децата. Същото може да се каже и за Виктория. Тя често посещава всички мачове с мъжа си и присъства на откриването на паметник в негова чест, припомня OK Magazine.

Снимка: Reuters

На пръв поглед бракът между двамата изглежда идеален, но медиите често пишат за евентуалната им раздяла, което малко или много е знак, че Виктория и Дейвид си имат своите трудни периоди. Все пак двамата явно работят над отношенията помежду си. По думите на футболиста, много важно е да се вложат всички нужни сили за да се решат проблемите, които възникват в брака.

Сред една от най-важните им тайни е, че и двамата умеят да признават грешките си, свързани с брака. Дейвид коментира темата така: „Разбира се, ние правим грешки и всички знаем, че в брака понякога настъпват сложни времена. Над това трябва да се работи. До този момент сме заедно, защото се обичаме един друг и заедно възпитаваме удивителни деца. Било ли ни е трудно? Разбира се. Това са част от отношенията.

Снимка: Reuters

Това е част от брака. Това е задължително за семейство с деца. Това е признак за отговорности“. През януари 2017 г. Виктория и Дейвид още веднъж подписаха своите сватбени клетви и ги произнесоха на камерна церемония в своя дом. Гости били само техните деца. Дейвид потвърди това: „Да, ние повторихме своите клетви, които дадохме през 1999 г. това бе неголямо събитие, на което присъстваха шест души.

Снимка: Instagram

Въпреки плътните им графици, до този момент те успяват да си устроят романтични пътувания. На 19-ата годишнина от сватбата им Дейвид покани Виктория на романтична вечеря в парижки ресторант и после публикува снимка на страницата си в Instagram: „19 години... Уау. На този ден преди 19 години носех лилав костюм от главата до петите. Честита годишнина на най-добрата съпруга и майка... Обичам те. “

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари