IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орлин Павлов за бащинството: Много е сладко

25 март 2019 15 30

Певецът обича да сменя памперси

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Бащинството са сладки мигове, които всеки мъж трябва да изпита. Това заяви пред бТВ Орлин Павлов, който стана татко в средата на януари. Певецът изтъкна, че помага на приятелката си като сменя памперси.

Изпълнителят призна, че се разплакал в родилното, след като видял за първи път дъщеричката си Елизабет. Разчувствал се и при вида на половинката си. „Не знам, това чувство не може да се опише. Много е хубаво, много е истинско. Някак си това те свързва още повече с половинката и с детето, разбира се. Прави една изключително силна и калена връзка, завинаги“, разказа той.

Павлов предпочел да чака навън докато тече раждането.

Певецът коментира още, че детето му вече разпознава образи. „Въобще едни страхотни мигове, които остават завинаги. Ние снимаме като луди, за да запечатаме всичко това“, добави Павлов.

Певецът уточни, че детето не е кръстено на никого, просто с приятелката му са отсели Елизабет от няколко варианта.

„Много ни е хубаво заедно и наистина съм супер щастлив“, каза още той и изтъкна, че се надява момиченцето да вземе най-доброто и от двамата.

Орлин Павлов стана баща, Диана го дари с момиче

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари