IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Кейт Бекинсейл: Дейвидсън да бяга!

26 март 2019 09 30

Разликата не ни притеснява, коментира Пийт

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Бягай, човече, бягай...“. Това смята да каже бившият на Кейт Бекинсейл, ако срещне новия ѝ възлюбен Пийт Дейвидсън. Мат Райф е категоричен, че комикът трудно би издържал по-дълго време с актрисата.

Попитан от TMZ какво мисли за новата изгора на Кейт, Мат коментира, че тя и Пийт са сладка двойка.

На въпрос какъв съвет би дал на бившия на Ариана Гранде, Райф отговори: „Забавлявай се докато можеш“, но добави, че се надява двамата да са щастливи и да изградят по-стабилна и сериозна връзка.

Мат Райф започна да излиза с Кейт Бекинсейл когато бе на 21. Тя от своя страна бе на 43. Двамата бяха забелязани за последно заедно през септември 2018 г. Според таблоидите, младокът все още не е преодолял раздялата и ревнува от Пийт Дейвидсън.

Предполага се, че актрисата е забила комедианта в началото на годината, но разкри връзката си с него едва през март.

Междувременно фенове на най-новата двойка разкриха, че Бекинсейл е изчезнала от Instagram, като смятат, че причината за това е Ариана Гранде, която бе сгодена за Дейвидсън.

„Очевидно хората имат шантаво притеснение от възрастовата ни разлика. Нас не ни притеснява, но за мен е ново. Ако имате задръжки относно двойки с разлика в годините, обърнете се към Леонардо ди Каприо, Джейсън Стейтъм, Майкъл Дъглас, Ричард Гиър, Джеф Голдблум, Скот Дисик, Дейн Кук, Дерек Джетър, Брус Уилис, Харисън Форд, Томи Лий, Алек Болдуин, Шон Пен и както и да се казва президентът на Франция“, коментира 25-годишният комик.

Потвърдено: Кейт и бившият на Ариана Гранде – двойка

Ариана Гранде тъгува по Пийт Дейвидсън

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 5 години )
само така, не само мъжете ще излизат с по-млади, стига с тези предразсъдъци........
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар