IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обвиниха Маркъл за харчове и разточителство

30 март 2019 07 00

Поведението й демонстрирало недостатъчен патриотизъм

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бившият официален представител на британската кралица Елизабет Втора – Дики Арбитър обвини херцогинята на Съсекс Меган Маркъл в разточителство, съобщи Daily Mail.

Някогашната звезда от сериала „Костюмари“ е уличена в харчене на много пари по време на отбелязването на събитие, породено от американската традиция. Тогава тя замина чак за САЩ да празнува с близките си baby shower.

Този обичай, приет в САЩ е бъдещата майка да се срещне с приятелките си и да ги почерпи, а гостите от своя страна да подарят на нероденото дрешки и играчки, както и всичко необходимо за появата му.

Baby shower с херцогинята на Съсекс в чест на детето ѝ от принц Хари се проведе неотдавна в Ню Йорк и се оказа, че за събитието Меган е похарчила 500 000 долара, което според мнението на Арбитър е доста щедро за подобно събитие.

Освен това празникът е устроен в САЩ съвсем нарочно. По негово мнение това е било демонстрация на недостатъчен патриотизъм към Великобритания. На събитието са присъствали Амал Клуни, Серина Уилямс, Джесика Мълроуни и още много знаменитости, припомня изданието. Там обаче отсъстваше Приянка Чопра, която бе доста близка с Маркъл.

Меган не за първи път получава критики за скъпите си тоалети и многото харчове около себе си. По-рано през март стана ясно, че тя е присъствала на кръщене с принц Хари в палто, каквото е носила Жаклин Кенеди, изработено от Dior през 50-те години. Предполага се, че Маркъл го е купила от луксозен бутик втора употреба във William Vintage.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

ку ку ( преди 5 години )
тази архаична институция е време да си ходи - какво правят, освен да развяват скъпи парцали, а друг да взема решения и да опира пешкира, казано на жаргон?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар