IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какъв режим спазва Меган Маркъл?

31 март 2019 06 00

В очакване на кралското бебе

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Меган Маркъл е един от най-коментираните членове на британското кралско семейство. Още след обявяването на връзката ѝ с принц Хари мнозина бяха сигурни, че тя ще стане негова съпруга. Оттогава всяко нейно действие се следи изкъсо от папараците. Сега, когато двамата очакват първото си дете, вниманието на медиите е насочено към детайлите около появата на бебето.

Освен в коя болница ще проплаче и как ще се казва, много медии на Острова обръщат внимание на това какъв режим спазва херцогинята на Съсекс по време на бременността. Звездата от „Костюмари“ се храни здравословно още преди да се запознае с Хари.

Работник в любимото кафене на Маркъл в Торонто, където са заснети някои сцени от филма, в който Меган участва, разкрива пред таблоидите, че за нея здравословното хранене е начин на живот. Ето и част от режима ѝ, благодарение на който изглежда зашеметяващо:

1. Чиста храна

За нея биопродуктите са на почит. Преди да се обвърже с принц Хари, тя сама е пазарувала всичко, като предпочитала да купува от по-малки магазинчета и директно от производителите. Смята се, че сега нейните сътрудници се грижат за това тя да получава най-добрите плодове и зеленчуци, предлагани на пазара във Великобритания.

2. Гореща вода с лимон на сутринта

Маркъл споделя в интервю за „Delish“ през 2012 г., че разчита на една съвсем обикновена напитка за сутрешен детокс. Това е чаша топла вода с прясно изцеден лимонов сок. Тя насърчава метаболитната система, подобрява храносмилането и е отлично средство за топене на мазнините в тялото. Освен това повишава нивата на калий и витамин С в организма.

3. Малки прегрешения

Бъдещата майка коментира, че понякога ѝ се иска да хапне пържени картофи или чипс, но гледа прегрешенията ѝ да са малки. Тя изтъква, че предпочита да сподели храната с Хари, за да не преяжда. Според нея няма нищо лошо в това някой път да си гризнем няколко картофчета или парче пица, но не бива да прекаляваме с количеството.

4. Пийте пробиотици

Отново в същото интервю, херцогинята на Съсекс разкрива, че предпочита естествените пробиотици, например зелев сок. По-късно пред „Today“ тя разкрива, че за закуска предпочита смутита, като дава пример със смесването на парченца ябълки, канела, спанак, лимон и джинджифил. По думите ѝ, чаша бадемово мляко и сезонни плодове също дават страхотен тласък на деня.

Източник: Reuters

5. Здравословни и питателни супи

Повечето са с ниско съдържание на натрий, което може да помогне за поддържане на теглото и намаляване на общия калориен прием при хранене. Меган Маркъл предпочита гъбена, кокосова или крем супа от броколи, които са без глутен. Тя може да се засити с тях и за вечеря.

6. Храната е лекарство за душата и тялото

Когато е стресирана, Маркъл увеличава приема на пресни плодове и зеленчуци, за да си набави повече енергия и да се справи с напрежението. В такива случаи тя избягва захарни изделия, защото те увеличават безпокойството и други неприятни симптоми. За нея храната е лекарство, с което да задоволи сетивата си.

Съпругата на принц Хари, която трябва да роди през април, споделя още, че винаги се вслушва в сигналите на своето тяло. Така подбира какво да консумира в следващите дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари