IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър: Селена остана в миналото

28 март 2019 16 00

Певецът отговори на хейтърите

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Аз категорично обичах и обичам Селена, тя винаги ще има място в сърцето ми, но аз съм лудо влюбен в жена ми, тя категорично е най-доброто, което ми се случи“. Това написа Джъстин Бийбър в Instagram по повод хейтърски коментари за жена му. След като фенове написаха, че Селена Гомес е по-добра за него, той се почувства длъжен да защити Хейли Болдуин.

Канадският певец качи снимка на любимата си, но голяма част от коментарите на последователите му под нея не му харесаха.

„Това е отговор на всички незрели хора, които изпращат болезнени послания на Хейли като „Той винаги се завръща при Селена“ или „Селена е по-добра за него“. Нямате представа какъв е моят живот и това е добре! Хейли е моята съпруга, ако не ви харесва или ако не я подкрепяте, това означава, че не ме подкрепяте“, написа още Бийбър.

Веднага щом излезе новината за брака между певеца и модела, много от почитателите на Селена Гомес го обвиниха, че играе театър, за да нарани бившата си приятелка. Тогава певицата изчезна от социалните мрежи и бе в болница, което ги накара да мислят, че все още не го е забравила.

По-рано тази седмица Бийбър сподели, че е избрал да отделя повече време на семейството си и да се погрижи за своето разклатено психично здраве, ето защо е оставил музиката на заден план. Той обаче обеща на феновете нов албум.

Четете още:

Хейли Болдуин се сближи със свекървата

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се скараха в парк

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари