IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: Не се нуждая от социални мрежи

29 март 2019 13 00

Актрисата говори за дигитален детокс

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Не се нуждая от социални мрежи, за да показвам живота си или да доказвам нещо на хората. Това заяви Дженифър Анистън по повод липсата ѝ в Instagram. Актрисата е една от многото известни личности, които все още нямат профили там. 

„За мен това е един вид предпазване на личното пространство. Достатъчно е написано за мен там и достатъчно от това не е вярно“, казва звездата от „Приятели“, за която менталното здраве е приоритет. 

Анистън е категорична, че не се нуждае нито от Instagram, нито от Facebook, за да бъде себе си. „Това са места, в които сигурността ни не е защитена“, казва още тя. 

По думите на звездата, тя не смята, че изпуска нещо кой знае какво, щом не прекарва свободното си време в социалните мрежи, напротив. 

Въпреки че няма свой собствен акаунт, Дженифър все пак разбира от Google, че някои нейни приятели, познати, както и хиляди фенове, качват нейни снимки там. Така например бившият ѝ съпруг Джейсън Теру е един от многото, които има публикации за нея в Instagram. 

„Аз съм взела това решение за себе си. Освен това се нуждая от пълноценен сън, а използването на смартфони и ровенето из социалните мрежи нарушават съня ни“, коментира още Анистън, която наскоро стана на 50 години. 

Актрисата се шегува, че ако сега се снима сериалът „Приятели“, в известното кафе, където тя и останалите прекарваха голяма част от времето си, всички ще са със смартфони, забили носове в дисплеите, вместо да общуват помежду си. Според нея всеки човек се нуждае от дигитален детокс. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари