IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актриса обвини сестрите Кардашян, че рекламират вредни продукти

2 април 2019 14 30

Кажете за страничните им ефекти, призова Джамила

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Британската актриса Джамила Джамил обвини сестрите Кардашян, че рекламираните от тях бонбони, чайове и коктейли за отслабване вредят на здравето на непълнолетните, пише Daily Mail.

Изявлението на Джамил е реакция на пост на Клои Кардашян в Twitter, на който е публикувала снимка с коктейл за отслабване.

Джамил ѝ написа коментар: „Ако сте толкова безотговорни, че да не а) признаете, че имате не само този продукт за поддържане на формата, но и личен треньор, диетолог, а възможно и собствен готвач и пластичен хирург, б) разказвате на читателите за страничните ефекти, съответно аз ще го направя“

Клои от своя страна отговори пред The New York Times, че никога не е имала личен готвач и че често споделя записките си от тренировка в Snapchat, показвайки на всички как може да се поддържа форма.

Джамила Джамил е британска актриса, известна с ролите си в сериалите The Good Place, Hollywood Game Night и др. Активно се занимава с обществена дейност. Била е водеща на радиопредаването The Official Chart на BBC.

През януари, в своя акаунт в Twitter, актрисата се изказа против рекламната кампания на антицелулитна козметична марка на Avon, която според нея кара жените да се срамуват от фигурата си.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари