IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета Лозанова вдигна детски рожден ден в дискотека

3 април 2019 06 00

Дъщеричката й Никол стана на 7

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Николета Лозанова избра да отпразнува рождения ден на своята дъщеря в известна столична дискотека. На 1 април Никол стана на 7 години.

Плеймейтката покани малки и големи на парти в заведението, украсено от специална агенция, наета за случая. От снимките, публикувани в профилите ѝ в социалните мрежи се вижда, че то е било на тематика „Алиса в страната на чудесата“.

„Често пъти околните ме питат как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам „от тъмното“ и да се радвам на „дъгата след бурята“! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката „Никол в страната на чудесата“ в любима класика!“, написа Лозанова в Instagram и сподели няколко кадъра от фотосесията ѝ с детето, което е плод от връзката ѝ с футболиста Валери Божинов.

Любимата на Николай Михайлов сподели, че е избрала да вдигне подобно празненство водена от безграничната ѝ любов към Никол и желанието да ѝ покаже, че чудесата не са мираж, а приказките се пишат от всеки един от нас.

Змии, костенурки, папагали и други екзотични животни са били част от изненадите за порасналото момиченце и неговите приятели. Близначките Алекс и Влади пък са поздравили с няколко песни малчуганите.

Специално за случая Николета и нейната дъщеричка са избрали еднакви рокли с флорални мотиви.

„И ако повечето приказки завършват с „.... и заживели щастливо“..... нашата завърши с „...... и се насладили на торта – шедьовър“, посочи още Лозанова и сподели няколко кадъра от тортата и други сладки изкушения, поръчани за рождения ден на момиченцето ѝ. За почерпка на възрастните тя се е спряла на хапки с риба и алкохолни напитки.

Още снимки от грандиозния рожден ден може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари