IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анна Курникова показва волен дух: танцува по бански на маса

6 април 2019 08 00

Последователите й я обявиха за твърде кльощава

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Анна Курникова не успя да впечатли феновете си в социалната мрежа с последното си видео в Instagram, на което танцува върху маса, облечена само по бански.

37-годишната половинка на Енрике Иглесиас сподели клип, в който показва сексапилните си танцувални движения в колоритен бански от две части и обувки на висок ток.

Вижда се, че бившата тенисистка, която дари Енрике с близнаците Луси и Никълъс преди 14 месеца, е наистина щастлива жена.

Въпреки че демонстрира своя волен дух, рускинята успя да разгневи голяма част от последователите си в Instagram. Според много от тях Курникова е „твърде слаба“ и не би трябвало да се гордее с кльощавата си фигура.

Загрижени фенове на тенис звездата пък я посъветваха да се храни с повече протеини, тъй като била само „кожа и кокали“, а от мускулестата ѝ фигура не била останала и следа.

Една жена ѝ е написала: „Момиче, имаш нужда от боб, зеленчуци, картофи, домати, агнешко, свинско, пиле, пуйка .... Приличаш на скелет!“.

Разбира се има и хора, които смятат, че Курникова изглежда абсолютно безупречно.

Бившата спортистка има връзка с попзвездата от края на 2001 г., след като участва в негов музикален видеоклип. Въпреки постоянните слухове, че двамата са се оженили тайно, Иглесиас каза наскоро в интервю, че с Анна нямат брак.

Енрике с едно от бебетата; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари