IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс: Животът ми е хумус и целина

6 април 2019 12 00

Вече не живея като рок звезда, сподели той

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„През 90-те ежедневието беше стриптийзьорки и кокаин, а сега е хумус и целина и с това животът ми стана много по-добър“. Това заяви Роби Уилямс в интервю за в. „Daily Star“. Певецът призна, че бащинството го е променило и това да бъде татко на три деца му харесва много повече от сцената.

„Преди живях като типична рок звезда – лягах си към 3-4 сутринта и се събуждах следобед“, обясни той.

По повод любовта му с актрисата Айда Фийлд, музикантът коментира, че тя е жената на живота му, но призна, че е 49% хомосексуалист. „Понякога стигам до 50. Това означава, че трябва да се забавлявам по точно определен начин, но аз не го правя“, уточни звездата.

Уилямс, който има три деца, коментира още, че е спрял цигарите, което също смята за положителна промяна. За целта рисувал с пастели и не мислел за никотина.

В момента Роби се е отдал на семейството и на една от най-големите си страсти – творенето на музика. Той сподели наскоро с феновете, че подготвя нов албум.

„Роби е спонтанен. Онова, което трябва да направим, когато той се разхожда из студиото, е да му дадем микрофон. Ако композицията му допада, той веднага започва да пее. Записваме всичко, защото понякога първоначалните му хрумвания наистина са много добри и по-късно се връщаме към тях“, коментира продуцентът му Гай Чеймбърс.

Четете още:

Роби съсипан, костенурката му Гигс умряла

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари