IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Режимът на Виктория Бекъм за безупречна визия

7 април 2019 12 00

Обича шейкове за закуска

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Виктория Бекъм е една от звездите с безупречен външен вид. Тя е на 44, има четири деца и работи активно в дизайнерската си къща. Въпреки множеството ангажименти и стреса в работата, тя успява да поддържа едни и същи килограми.

„Аз съм много, много дисциплинирана в начина си на работа и по отношение на това, което ям“, разказва тя в интервю за „The Guardian“ и пояснява, че така се чувства щастлива.

„Очаквам много от тялото ми – аз съм на 44, имам четири деца, работя много, пътувам. За да направя всичко това, трябва да ям здравословно и да работя за фигурата си“, допълва Виктория.

Ето какъв режим спазва съпругата на Дейвид Бекъм:

Според информация на „Vogue“, списъкът с продукти, на които много държи Пош Спайс, включва прясна риба и зеленчуци – броколи, фасул и грах. В него няма да намерите никакви млечни продукти. „Бях веган за повече от година, но просто чувствах, че нямам енергия“, разказва тя.

Закуска

Виктория Бекъм сподели с феновете си в Instagram своята тайна за подобряване на метаболизма. Тя обяви в своята история, че пие ябълков оцет рано сутрин. „Бъдете смели! Две супени лъжици на гладно са първото нещо, което приемам“, пише тя. Според проучванията, ябълковият оцет подобрява сърдечносъдовата система, насърчава метаболизма, предпазва от диабет и помага за стопяването на мазнините. Много хора го пият с вода.

Освен оцета, дизайнерката обича да закусва със шейкове от плодове и зеленчуци. Тя смесва листа от спанак, парченца киви, авокадо и ябълка. В други дни хапва купа с бадемово мляко и пълнозърнести крекери.

Обяд

Бекъм обикновено има „работни обеди“ заедно със своя екип в дизайнерското студио. На тях те обсъждат някои въпроси и похапват салати или суши. Пред „The Guardian“ тя разкрива, че понякога избира пушена сьомга и салата, за да си набави полезни мазнини, витамини и минерали.

Вечеря

Виктория разказва, че Дейвид Бекъм често ѝ готви за вечеря, защото тя е прекалено заета. „Никога не готвя. Когато живеехме в Испания, тогава го правех, но сега се прибирам вкъщи по тъмно и не мога да смогна с вечерята. Той е много по-добър готвач от мен“, допълва тя. Звездата посочва, че когато семейството ѝ се храни навън, вредните храни са забранени. Единствено може да си позволят пица през уикендите.

Добавки

Бившата спайска разчита на здравословни добавки, за да е здрава и да има хубава кожа. Двадесет и две аминокиселини, 12 витамина, 28 минерала. Не, не ме смятайте за напълно луда“, казва тя пред „Vogue“.

Режимът на Лейди Гага за поддържане на хубава фигура

Спорт

Както казахме, Виктория Бекъм е твърде стриктна както на работното място, така и към режима си. Всеки ден се събужда между 5:30 и 6:00 и отива на тренировка. Тя обича да бяга на пътеката, да прави комплексни упражнения за крака, корем и гръб. През уикенда тя набляга на кардио упражнения.

„Спортувам всеки ден, когато съм у дома, а когато пътувам, наистина се съсредоточавам върху работата, за да мога да се прибера колкото се може по-бързо вкъщи, добавя тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари