IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джоли с децата навсякъде, а защо и Пит не излиза с тях?

4 април 2019 14 40

Двамата се споразумяха за родителските права, но...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като се раздели с Брад Пит, Анджелина Джоли сметна, че е най-добре да се заеме с ролята на майка и обясни пред медиите, че децата ѝ са на първо място в живота ѝ.

Пит все пак успя да се споразумее, макар и доста трудно, с бившата си любима и според официалната информация получи равни попечителски права над наследниците им.

Но докато Джоли често може да бъде видяна с децата си на разходка, на пазар, в увеселителен парк или на червения килим, то това не се отнася за Брад. До този момент актьорът не е видян да прекарва свободното си време заедно с децата си.

Съвсем скоро People писа, че той не е участвал и във вземането на решение в кой колеж ще учи синът му Мадокс.

Пит всъщност е успял да изкара с децата си Коледа, но така и тяхно общо излизане не бе забелязано.

През декември миналата година адвокат на двойката обяви решението по въпроса на опеката, но не уточни подробности.

Източник, близък до знаменитостите, заявил пред Us Weekly, че ако Брад иска да пътува с децата, трябва да получи разрешение от Джоли. Според източника, това правило важи и за Джоли.

Но защо тогава Пит не излиза на публично място с децата си и изобщо има ли доказателства, че той успява да се види с тях, пита OK Magazine.

Джоли с нова роля: Готова да влезе в политиката

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари