IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Фонда откровено за рака

7 април 2019 13 15

Актрисата на корицата на Vogue

Instagram

Instagram

„Имам много преживявания с рака... Прекланях се пред слънцето. Когато имах свободен ден, посещавах редовно кожния си лекар и ходех на хирург, за да отстранява неща“. Това призна Джейн Фонда пред списание Vogue. Актрисата се появи на корицата на изданието за Великобритания.

Звездата разказва откровено за своята битка с рака на кожата. Тя споделя, че се появила със странна рокля на наградите „Златен глобус“ през 2016 г., защото малко преди това имала мастектомия и трябвало да прикрие бинтовете по тялото си. Въпреки болката и изтощението, тя взела решение да отиде на събитието, а и била номинирана.

Освен коварното заболяване, което успява да пребори през 2010 г., Фонда има и други здравословни проблеми. Тя страда от остеопороза, която се предава генетично в семейството.

„Баща ми я имаше, брат ми също. Хрущялите ти изчезват, след това е кост върху кост, а после си казваш: „Ох“, разказва актрисата.

Заради усложнения, тя претърпява няколко операции на бедрото и коленете. По този повод Джейн се шегува, че се решила на интервенциите, защото започнала нова връзка и трябвало често да коленичи.

81-годишната звезда вече не иска да се занимава с мъже: „За да мога да се впиша, когато бях по-млада, се уверявах, че никой – особено момчета или мъже – не виждаше коя съм всъщност; че мога да бъда много гневна, не толкова хубава, че мога да съм корава. Преминах през живота без да съм напълно цяла“.

Актрисата признава, че е благодарна за това, че на преклонната ѝ възраст е жива и здрава и с ума си. „Умишлено се карам да осъзная, че от мен зависи как ще протече тази част от живота ми“, допълва тя.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари