IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криско и Цвети разпускат в Милано

9 април 2019 06 00

По случай рождения ден на танцьорката

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Криско и приятелката му Цветелина Петрова са на почивка в Милано. Поводът за тяхната екскурзия е рожденият ден на танцьорката.

„Неделя – Милано – Двамата...“, написа рапърът във Facebook и публикува две снимки от разходката. Той се е снимал със Цвети на фона на виенско колело.

Много приятели честитиха на красавицата, която в последно време не е много активна в социалните мрежи.

„Като ви видя двамата и ми става едно такова – приятно. Естествено красива жена имаш, не я изпускай! Ако и в клиповете снимаш с такива момичета, ще е много добре. Аман от джуки, цици и задници натъпкани с химия...“, написа фенка на Криско под кадрите.

Неотдавна стана ясно, че приятелката на изпълнителя е бременна. Двамата все още не са потвърдили щастливата новина от суеверие.

Наскоро Криско обяви, че през последните две години прави дуети и ще изненада почитателите си с нещо ново. Освен че подготвя нова песен, той работи по един по-нестандартен проект – негови изпълнения със симфоничен оркестър.

Четете още:

Криско ще става татко

Криско: Не мисля за сватба, но пък за деца...

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари