IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс издаде: Меган очаква момиче

9 април 2019 05 40

Без да иска тенисистката разкри тайната

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл очакват момиче. Това съобщи Серина Уилямс, която е близка приятелка на херцогинята. Без да иска, тя разкри в свое интервю пола на бъдещия член на кралското семейство.

„Бременната ми приятелка постоянно ми обяснява как детето ѝ ще прави това и онова, а аз само я поглеждам и ѝ казвам – „Не, тя няма да прави нещата, които ти искаш. Забрави тези очаквания, които имаш“, коментира тенисистката, с което уточни, че бебето е момиче.

На въпрос какви съвети би ѝ дала за отглеждането на детето, Уилямс отговори: „Казах ѝ да приеме, че ще прави грешки, да не очаква да бъде перфектна. Майките си поставяме прекалено високи очаквания“.

„Тя ще е най-добрата майка, със сигурност“, посочи Серина, която бе сред гостите на специалното бебешко парти, организирано за Меган Маркъл в САЩ.

Според кралския протокол, херцогът и херцогинята на Съсекс нямат право да знаят пола на бебето до раждането. Лекарят може да им съобщи непосредствено преди това. Явно обаче Меган е пренебрегнала тази забрана и вече се е подготвила за детето, което трябва да се появи на бял свят съвсем скоро.

Междувременно Серина Уилямс се е отдала на възпитанието на едногодишната си дъщеричка Олимпия. Спортистката публикува снимка от първия ѝ урок по гимнастика.

„Нетърпелива съм за времето, когато Олимпия ще получи наставления от Симона Байлс (известна американска гимнастичка)“, призна тя в Instagram.

Източник: Reuters

Четете още:

Меган и Хари искат дарения вместо подаръци за бебето

Факт: Хари и Меган напуснаха Кенсингтън

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари