IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пищната Тес Холидей се поти във фитнеса: Не е за отслабване!

13 април 2019 08 00

Моделът обясни, че ще докаже че и за големите хора няма невъзможни неща

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Моделът Тес Холидей публикува снимки на страницата си в Instagram, на които обръща внимание върху здравословния начин на живот, който води. От кадрите се вижда, че посещава фитнес инструктор.

33-годишният plus size модел първо се снима пред огледало като повдига единия си крак в странна поза, след което обяснява, че е преосмислила поведението си над здравето, предава Daily Mail.

Тес разкрива, че се чувства по-силна от всякога и продължава да работи върху емоционалното си здраве. След раждането на второто дете, тя призна, че е имала депресивни състояния.

Тес обясни, че се поти във фитнеса, но тренировките не са такива, че да загуби от теглото си. Моделът сподели с феновете си в социалните мрежи, че прави всичко възможно да се преквалифицира и да се наслаждава и на малките моменти, които са част от живота ѝ.

Тес тренира с Маси Ариас, но уточни, че спортът не е за намаляване на теглото. „Отне ми много време да разбера, че искам да се харесвам в каквато и да е физическа форма. Тук съм за себе си и съм тук за ВАС.“, обясни тя в социалните мрежи.

Снимка: Instagram

Публикацията на модела получи повече от 85 000 харесвания и над 1000 коментара, включително съобщения от някои от нейните известни приятели.

Тес започна да тренира с Маси от миналото лято и споделяше често изтощителните си тренировки с 1,8 милиона последователи.

Моделът разказа, че не обича някой да й казва какво могат да правят хората с по-големи тела и тя ще докаже, че подобно мнение е грешно.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари