IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клои Кардашян с приказен рожден ден за дъщеря си

15 април 2019 14 40

Покани и Тристан Томпсън

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Клои Кардашян вдигна приказно парти по случай първия рожден ден на дъщеря си Тру. Въпреки че до последно се чудеше какво да прави с бащата на детето – Тристан Томпсън, който ѝ изневери, тя все пак го покани на празненството.

От профила на таткото и сестрите Кардашян се вижда, че младата майка е похарчила цяло състояние за събитието. Двете са с еднакви тоалети в син цвят.

„Честит рожден ден, моя сладка Тру!! Ти си моята истинска любов! Толкова съм благодарна за това, че съм твоя майка! Днес и до края на живота си, обичам те!! Завинаги!“, написа Клои в Instagram и публикува няколко снимки от нейната спалня, украсена цялата с различни розови балони. Сред тях е малкото момиченце, което им се радва.

Освен тази изненада, майката е поръчала огромен надпис с името на дъщеричката си, декориран с пеперуди, който да посреща гостите, дошли на нейното градинско парти. Освен торта и страхотни сладкиши, тя е поръчала и огромна стена с балони, които са с цветовете на дъгата.

Няколко клипа, публикувани в Instagram, показват как децата се забавляват с шарено пони.

„Моето малко момиченце става на 1 днес. Времето лети толкова бързо, но аз харесвам всяка една минута от него. Нямам търпение да стоим у дома и да гледаме заедно „Цар Лъв“ и „Пол Патрул“, написа от своя страна таткото.

Спортистът публикува клип, в който държи Тру на рождения ден и ѝ се радва, също качи няколко нейни снимки като малка.

Томпсън бе хванат в крачка в края на февруари тази година. Клои Кардашян се раздели с него след като научи, че той е излизал с най-добрата приятелка на сестра ѝ. Преди тя да роди момиченцето, баскетболистът ѝ изневери за първи път, но тя му прости заради детето.

Още снимки от рождения ден може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари