IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диети, облекло: Правилата в семейство Кардашян

20 април 2019 10 45

Какво спазват всички от голямото семейство?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Семейство Кардашян са едно от най-известните в света. Те представляват цяла империя и са непрестанно в публичното пространство.

Освен че са риалити звезди, те също така притежават многобройни успешни бизнеси и са едни от най-следваните инфлуенсъри в социалните мрежи. Изглежда, че популярността им само нараства, както и целият им клан.

Засега матриархът на семейството, Крис Дженър, има цели девет внучета от дъщерите си и сина си. Империята им ще се увеличи и с още един, тъй като в момента сме в очакване на четвъртото бебе на Ким Кардашян и Кание Уест.

Децата родени в клана Кардашян определено са късметлии, но с този късмет идват и безброй правила, които те са задължени да спазват. Ето и някои от тях.

Облекло

Сестрите Кардашян, освен всичко друго, са и модели, представители на фирми, а някои дори биха ги нарекли фешън икони. Това означава, че те, както и децата им, трябва винаги да изглеждат перфектно и готови за снимка. За най-малките членове от семейството това означава да обличат точно това каквото им се каже, без да негодуват. Те нямат право да избират собствените си дрехи или да мрънкат и плачат, когато облекат нещо, което не им харесва. Освен това, те също трябва винаги да са готови за снимка, това означава да не бъдат срамежливи и да приветстват вниманието на феновете и папараците, като се усмихват и позират. На повечето от нас, това да учиш 2-годишното си дете как да позира пред камера би ни се сторило странно, но в живота на семейство Кардашян, това е един от първите уроци, които наследниците научават.

Време пред компютъра

С това правило членовете на семейство Кардашян се доближават до нормалните родители, като ограничават времето, което децата им прекарват пред компютъра или на телефона. Кортни Кардашян позволява на нейните деца само половин час пред екрана през седмицата и един час през уикенда. Разбира се, родителите следят и какво точно гледат децата им. Самите те са риалити звезди и скандалите изглежда ги преследват постоянно. Логично е те да искат да изолират децата си от негативизма на публиката. А когато става въпрос за собственото им предаване, Ким твърди, че децата ѝ трябва да станат поне на 13 години, за да им бъде разрешено да го гледат и то в присъствието на родител. Това е логично, тъй като предаването съдържа и огромна част от семейната драма. Представете си какво ли ѝ би било на малката Тру Томпсън (дъщерята на Клои Кардашян и Тристан Томпсън) ако разбере от телевизора, че баща ѝ е изневерил на майка ѝ дни преди тя да се роди.

Забранени материали

Въпреки добре обзаведените им къщи, има едно нещо, което няма да намерите в кухните на семейство Кардашян и това е микровълнова печка. Когато Кортни забременява с първото си дете, Мейсън, тя започва да чете и да се информира за това какво е вредно и полезно за децата. Тогава тя открива, че използването на микровълнова печка, особено с пластмаса, допринася за голям брой токсини в храната. Също така, тя се притеснява, че микровълновата ще отнеме нутриенти от храната, които са важни за здравето на нейното семейство. Затова тя напълно забранява използването на микровълнова в нейния дом и скоро убеждава и сестрите си да се отърват от техните микровълнови. Пластмасата също е строго забранена в къщите на семейство Кардашян. Те използват единствено чинии и прибори от стъкло или неръждаема стомана и това не е защото искат да предпазят планетата. Това правило отново е наложено от Кортни, която се страхува от химикала Бисфенол-А, който е считан за токсичен и изключително вреден за здравето. Наричан още „унищожителят на ендокринната система“, този химикал също е свързван и с повишаване на шанса за ракови заболявания.

Диета

Сестрите Кардашян спазват стриктни диети, както и стриктен спортен режим. Те трябва винаги не само да изглеждат перфектно, но и да бъдат в добро здраве. Същото важи и за децата им. Мейсън, Пенелопи и Рейн (децата на Кортни) могат да ядат само храни, в които няма нито глутен, нито млечни продукти. Децата на Ким пък ядат единствено органични продукти и такива без захар. Не е учудващо и че заведенията за бързо хранене и газирани напитки също са стриктно забранени. Сестрите Кардашян обаче отричат, че се притесняват за теглото на децата си, а по-скоро за здравето им. Новите бебета в семейството, Сторми (дъщеря на Кайли) и Тру (дъщеря на Клои) пък се наслаждават на домашно приготвена бебешка храна, за да са сигурни майките, че децата им се хранят здравословно.

Вечерен час

Всяко от децата на семейство Кардашян има стриктен вечерен час, който трябва задължително да се спази. Тъй като са ужасно заети с ръководството на техните бизнеси, родителите Кардашян трябва да подсигурят постоянна рутина за техните деца. Така те са сигурни, че прекарват достатъчно време с тях, обръщат им достатъчно внимание, а и че живеят здравословно и си набавят достатъчно количество сън. Въпреки че са ужасно заети, сестрите Кардашян сами приспиват децата си, най-често с приказки, но понякога и с песни за лека нощ. Децата на Кортни често дори заспиват в нейното легло, поведение, което тя насърчава, тъй като смята за полезно и за нея, и за децата ѝ. Ким обаче предпочита децата ѝ да спят в собствените си легла и е доста стриктна, когато става въпрос за спазване на това правило.

Автор на статията:
Анина Юрукова

КоментариКоментари