IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не ги заговаряйте: Звездите, които мразят да си правят селфи с феновете

20 април 2019 08 00

Ето кои знаменитости изпитват паник атаки и притеснения при разговор с непознати

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Някои звезди категорично отказват да си правят селфи със своите фенове. Някои ги тревожат паник атаки, други се притесняват, че могат да ги преследват. Ето и кои звезди не искат да споделят общи кадри с хората, които ги харесват.

Клоуи Грейс Морец

Ако погледнем страницата на актрисата в Instagram, може да се убедим, че Клои не обича да си прави селфи. По-голямата част от фотографиите ѝ там са направени от други хора – нейни приятели или професионални фотографи. В едно интервю тя обяснява: „Не си правя селфи. Просто това не ми е интересно“.

Зоуи Салдана

Веднъж актрисата призна, че не ѝ допада, когато непознати хора искат да си направят снимка с нея, особено ако го правят по време на нейна разходка с децата. По думите ѝ, в такива ситуации тя започва да изпитва паника. „В такива случаи се чувствам много некомфортно. Моите деца са в такава възраст, че не разбират защо непознати идват към тяхната майка с подобни желания“.

Снимка: Reuters

Ема Уотсън

Актрисата, известна най-вече с ролята си на Хърмаяни във филмите за Хари Потър призна, че винаги отказва да си прави селфи с феновете. Обяснява, че се страхува от преследване. „На фотосите всички могат да видят къде точно съм, с какво съм облечена. Не искам да предоставям подобна информация, по която някой може да ме следи“.

Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър

„Ако ме видите някъде, знайте, че няма да се снимам с вас. Престанах с това. Стигнах дотам, че даже хората не се здрависват с мен, не ме възприемат като човек. Почвам да се чувствам като животно в зоопарк“.

Снимка: Reuters

Майли Сайръс

Може да се каже, че за певицата няма нищо невъзможно. Самата звезда разказва, че не иска да си прави селфи с феновете си, защото много се притеснява. „Чувствам се много неловко, когато някой ме попита дали може да се фотографираме. Истина е. Толкова се смущавам, че дори забравям да се усмихна“.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари