IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тервел Пулев: Обичам те, Диди!

17 април 2019 12 00

Боксьорът с поздрав за рождения ден на жена му

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Честит рожден ден на човека, дарил ме с двама великани!“. Това написа Тервел Пулев във Facebook по случай рождения ден на съпругата му. На 16 април Диана навърши 34 години.

„Обичам те, Диди!“, добави по-малкият брат на Кубрат Пулев и сподели снимка с любимата му.

Тервел е заедно с Диана повече от 10 години. Двамата започват да излизат след като се целуват заради бас. Тогава тя тренира волейбол и се налага често да са разделени, но въпреки всичко връзката им устоява на времето.

Преди близо месец Тервел Пулев постигна своята 13-а победа на професионалния ринг. „Като равносметка си направих така едно интересно заключение, че хем трудно стигнах до победата, хем пък го победих и с разлика. Като цяло съм доволен, успях да се справя срещу добър противник. Без да имаме добри противници, ние не можем да изпъкнем, не можем да покажем на какво сме способни“, каза той пред Bulgaria ON AIR.

Тервел коментира и скандалната целувка на брат му с журналистката Джени Суши. По думите му, с нея той е стъпил добре на американския пазар.

Четете още:

Андреа защити Кубрат след целувката му с Джени Суши

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари