IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей: Няма да пия в близките 18 г.

18 април 2019 14 30

Актрисата имала лош махмурлук

Източник: Instagram

Източник: Instagram

В началото на годината Ан Хатауей гостува на Елън Дедженеръс, където каза, че планира да се откаже от алкохола за близките 18 години. Тогава много от зрителите помислиха, че решението на Ан е борба с алкохолна зависимост, само че в интервю актрисата побърза да уточни, че това не е така.

„Престанах да употребявам алкохол още през есента. Реших, че няма да се докосна до алкохолно питие поне в близките 18 години. Не искам да пия, докато синът ми не порасне и не стане самостоятелен“. Това заяви Ан Хатауей. Актрисата гостува в токшоу, където говори открито за причините, поради които вече не пие алкохол.

Звездата обясни, че заради едно препиване не успяла да закара детето си до градината, защото ѝ било лошо и не се наела да шофира. „Имах ужасен махмурлук. В този ден реших да се откажа от алкохола“, посочи тя.

Хатауей уточни, че вече половин година не близва алкохол и спиртните напитки въобще не ѝ липсват.

„Отказах се да пия, не защото имах проблем с алкохола, а защото махмурлукът беше ужасен. Последният ми продължи 5 дни! Отвратително беше и изобщо не ми хареса“, каза още Ан.

Актрисата поясни, че въпреки въздържанието ѝ, не вижда нищо лошо в това другите около нея да пият. „Отнасям се спокойно към употребата на алкохол, не мисля, че е нещо лошо. Когато стигна определен етап в живота си, отново ще започна да пия. Просто сега приоритетите ми са други“, сподели холивудската звезда.

Четете още:

Ан Хатауей качила килограми заради роля

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари