IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради сложния характер на Меган: Напуска и пилотът на кралското семейство

19 април 2019 09 00

Мъжът не искал да носи храна на херцогинята всяка сутрин

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Пилотът на кралското семейство на Великобритания напуснал работа, тъй като не искал да прави редовни полети за да носи закуската на херцогинята на Съсекс, съобщава източник пред Radar Online.

Пилотът е работил за кралското семейство от няколко години, но се уморил от постоянните полети заради Маркъл. Източникът добавил пред изданието, че пилотът е третиран като „летяща доставка за храна“.

В момента му търсят заместник и според съобщението за обява на работата, публикувано в отдел „Кралско семейство“, заплатата е 105 хиляди долара годишно.

От човека, който ще заеме длъжността се изискват следните умения: Планиране и изпълнение на полети на кралския хеликоптер, изпълнения на кралски семейни задачи и други административни задачи.

Напусналият пилот е четвъртият придворен, който си тръгна от кралски пост, поради сложния характер на Меган Маркъл. Сред служителите, които се отказват от работа е Саманта Коен, която именно помогна на Меган в първите й стъпки като годеница, а по-късно и като съпруга на принц Хари. Коен е била 17 години в двореца, но е решила да си тръгне след раждането на бебето. Още една служителка не издържала на напрежението и изискванията на бившата актриса и също се отказа от поста си.

След сватбата Хари специално инструктирал персонала да прави всичко, което Меган поиска. Неговата баба обаче не е доволна от разточителното поведение на новия член на кралското семейство и имат доста разнопосочни виждания и по възпитанието на чаканото бебе. През април кралицата на Великобритания Елизабет Втора забрани на Меган да носи бижута от колекцията ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

мив ( преди 4 години )
да си я върнат в джунглата. Там ще бере "закуска" направо от дърветата. А рижата дрога да го затворят в някоя клиника, че много ги излага.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимна ( преди 4 години )
ненужна и архаична институция, пада им се, като я държат още.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 4 години )
А, бяхте я провъзгласили едва ли не за "новата лейди Ди"! Първа противоположност! Лейди Ди не ценеше и уважаваше хората, а към персонали си се отнасяше с уважение, а тази... не ми се мисли какво ще стане като се роди бебето! Тогава капризите и направо ще надминат всички глупости до сега! Ясно е, че Хари е влюбен, ама баба Бети добре вижда характера на новата си снаха.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар