IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кардашян заедно за рождения ден на Кортни

23 април 2019 11 30

Тя навърши 40 години

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Цялото семейство Кардашян се събра за рождения ден на Кортни. Преди броени дни риалити звездата навърши 40 години и сестрите ѝ я изненадаха подобаващо.

Ким Кардашян бе първата, която показа няколко клипа от купона, който е подготвила в нейна чест. На един от тях се вижда как рожденичката и гостите ѝ пристигат в лъскаво заведение, а около тях горят специални пироефекти.

Бутилки, салфетки и сладки с фондан с лика на рожденичката, балони и различни шарени играчки, са поръчали сестрите Кардашян за тържеството.

Освен красивата украса, Ким публикува и снимки на тортата – на вана, пълна с пяна, на ръба на която е седнала голата Кортни. Иначе самата тя сподели с феновете си снимки от втория си рожден ден, когато родителите ѝ наели аниматор, облечен в костюм на Голямото пиле от „Улица Сезам“.

В момента Кортни е без гадже, след като се раздели с бившия си мъж. Най-голямата от известните сестри споделя, че не бърза да се обвързва.

Междувременно стана ясно, че Ким и останалите момичета взимат луди пари за някои продукти, които рекламират в социалните мрежи. В интервю за CBS, майка им Крис Дженър призна, че те имат милиони последователи и понякога взимат шестцифрена сума само за един пост. По думите ѝ, най-добре платена е Ким – жената на Кание Уест.

Източник: Instagram

Четете още:

Диети, облекло: Правилата в семейство Кардашян

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари