IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова пие чай в Кападокия

23 април 2019 09 00

Подари си неочаквано пътуване

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Неочаквано пътуване ме доведе на едно от най-магичните места в света..:).. Кападокия...“. Това написа Диляна Попова в Instagram. Моделът качи няколко снимки от своето пътуване по случай Цветница.

По кадрите личи, че времето в Турция не е било много топло, защото красавицата е с дебело палто и шапка. На един от тях тя дори държи чаша чай в едната ръка.

Попова се е снимала на фона на живописните сгради в Кападокия.

Явно по време на почивката актрисата се е отдала на размисли, защото към една от публикациите ѝ има цитат на Руми, който гласи: „Ти си онова, което жадува душата ти!“.

Преди около месец Диляна се завърна от Малдивите, където бе по работа.

Според близки до красавицата, тя се е събрала с бащата на детето си – Асен Блатечки. Двамата все още обаче крият връзката си от камерите.

Източник: Instagram

Заедно ли са Диляна Попова и Асен Блатечки?

Диляна Попова с ексклузивна фотосесия на Малдивите

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимна ( преди 5 години )
тези галеници на съдбата не вършат нищо, освен да развяват скъпи парцали по ревюта, докато някой блъска цял живот за единия хляб, и на всичко отгоре изпращат постоянно снимки от тук и там, поне да си траят, и после - защо имало жилетки не знам какви си и всякакви протести....и последно - съвсем не съм от бедните и не говоря оат някаква завист......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар