IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел наруши мълчанието за развода

3 май 2019 12 00

Качи меме за себе си

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Когато се хванеш за чувствата си, тогава си спомняш кой всъщност си“. Това написа Адел в Instagram, публикувайки меме колаж със свои снимки.

Публикацията на певицата е първата ѝ в социалната мрежа след новината за развода ѝ със Саймън Конеки.

Двете снимки на Адел, събрани в едно, са ясно послание, че тя иска да се отърси от лошите чувства около раздялата и да продължи напред като не изневерява на себе си.

Източник на Daily Star разкрива, че изпълнителката на „Sky fall“ не иска да говори с подробности за края на брака си, но пред близките е била открита за причината.

Според MailOnline Адел има нов приятел, с който е имала серия от срещи по време на престоя ѝ в Ню Йорк, докато е носела брачната халка. Той си прилича със Саймън по това, че също носи брада.

„Адел е силна жена и е решена да продължи живота си, като всеки нормален човек, който иска да преживее разпадането на брака си – каза човек от обкръжението ѝ. – Тя има слабост към американците, откакто живее в Лос Анджелис“, казва близък до семейството ѝ.

 

 

Четете още:

Любовта им свърши: Адел се раздели със съпруга си

Разкриха я: Адел с нов приятел

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари