IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парти в стил „Гетсби“ за рождения ден на Адел

7 май 2019 09 00

Певицата стана на 31

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„На 31 съм, слава Богу!“. Това написа Адел в Instagram и качи снимки от рождения си ден. Певицата го отбеляза подобаващо с пищно парти в стил „Гетсби“.

Звездата изтъкна, че изминалата година е била тежка за нея, но тя е успяла да се справи с нещата, които ѝ поднесъл животът.

„Независимо колко дълго време сме тук, животът е много сложен понякога. Промених се драстично през последните няколко години и продължавам да се променям. А това е хубаво“, споделя тя.

Адел пояснява, че се надява 2019-а да бъде една успешна година за нея. „За пръв път от десетилетие се чувствам така, искам да усетя света около мен, да направя нещо само за себе си. Бъдете мили със себе си. Ние сме просто хора. Не бързайте, оставете телефона си, смейте се силно, радвайте се на всяка възможност, изправила се пред вас. Всичко е до това да се научиш наистина да обичаш себе си. Горе главата, нали?“, завършва публикацията ѝ.

Според информация на „Mirror“, певицата е празнувала в луксозно имение в Бевърли Хилс, като е похарчила 100 млн. паунда за наем. В сградата е сниман филма „The Godfather“.

Леонардо ди Каприо е бил сред гостите на партито. Актьорът сподели няколко снимки от него в социалните мрежи и изтъкна, че е било невероятно.

Наскоро изпълнителката обяви, че се е разделила със съпруга си Саймън Конеки. Много нейни фенове очакват темата за развода ѝ да присъства и в новия ѝ албум.

Източник: Instagram

Четете още:

Разкриха я: Адел с нов приятел

Адел оставя къщата в Лос Анджелис на бившия

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари