IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян залитна по веганството

11 май 2019 06 00

Звездата избягва да яде месо

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Когато съм у дома, ям само растителни продукти“. Това разкри Ким Кардашян на почитателите си във Facebook и показа снимки на менюто си през уикенда. 

Когато е в своя дом през почивните дни, риалити звездата похапва сладки картофи, авокадо и плодове. Тя уточни, че се е подложила на стриктна диета за 10 дни, за да изглежда перфектно за събитието Met Gala. 

Ким призна, че е спряла захарта и е яла предимно пресни плодове и зеленчуци. Тя е част от имената в списъка от известни личности, които предпочитат веганството като начин на хранене. Сред тях са Майли Сайръс, Ариана Гранде и Бионсе. 

Съпругата на Кание Уест сподели, че освен, че се интересува от рецепти без месо, все по-често прекарва свободното си време във фитнеса. Наскоро тя показа как стяга мускулите на краката с помощта на ластици, качвайки видео от залата. 

Най-известната от сестрите Кардашян коментира още в социалната мрежа, че обожава салати, от които не се пълнее. 

Ким Кардашян се появи с плътно прилепнала по нея рокля, описваща огромните ѝ задни части. Повече за тоалета ѝ може да видите ТУК.  

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари