IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган и Хари показаха бебето

8 май 2019 12 00

Снимаха се в Уиндзор

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Меган и Хари показаха първородния си син. Два дни след раждането на момченцето, те го представиха официално на обществото.

Херцогът и херцогинята на Съсекс са избрали една от залите на Уиндзор, за да направят първите си снимки с бебето.

От кадрите на младото семейство се вижда, че Меган изглежда страхотно в бяла рокля. Бебето е в ръцете на баща му, увито със снежнобяла пелена. Младата майка придържа главата му с ръка, поставена върху плетената му шапчица.

„Това е магия, това е наистина невероятно. Аз имам двамата най-добри мъже на света и съм наистина щастлива“, сподели Меган и изтъкна, че бебето е спокойно и има най-сладкия характер.

На въпрос на кого прилича, принц Хари посочи, че в следващия един месец той и любимата му ще разберат. „Всички казват, че бебетата се променят много през първите две седмици... Той се променя с всеки изминал ден, кой знае...“, коментира щастливият татко.

Най-новият член на британското кралско семейство се появи на бял свят в 05:26 часа на 6 май. Родителите му съобщиха радостната новина по-късно следобед.

Бебето, което вече бе посетено от Елизабет Втора, все още няма име.

Първородният син на принц Хари и съпругата му се нарежда на седмо място по наследяване на трона. Той е и осми поред правнук на 93-годишната кралица. Освен това ще има двойно гражданство – както британско, така и американско.

Все още не е ясно къде точно се е родило момченцето. Според спекулациите в медиите на Острова, наследникът на Хари и Меган е проплакал в частна болница, където престоят на вечер струва около 15 000 лири.

„Изключително съм развълнуван да ви съобщя, че аз и Меган станахме родители на момче тази сутрин. На едно много здраво момченце. И двамата са добре. Това беше невероятно преживяване. Не знам как жените се справят, те наистина вършат чудеса, не мога да си го обясня. И двамата сме ужасно щастливи и благодарим на всички, които ни подкрепяха. Все още не знаем как ще кръстим бебето, обмисляме имена. Раждането се забави малко, така че имахме време да помислим“, сподели в понеделник принц Хари.

Четете още:

Чарлз и Камила: Не можем да сме по-очаровани за бебето

Как ще се казва новото кралско бебе?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари