IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Теди или Беър – как ще се казва синът на Ким Кардашян?

19 май 2019 06 00

Фенове гадаят за името по снимка

Twitter: Instagram

Twitter: Instagram

Теди Уест или Беър Уест са двете имена, между които Ким Кардашян се чуди за четвъртото си дете. Това предполагат фенове, след като риалити звездата публикува снимка с мече в Twitter.

Постът на Ким предизвика дискусия сред милионите ѝ последователи в социалната мрежа.

Според някои, публикацията може да е скрито послание, че името на бебето вече е избрано. Те са категорични, че то може да е свързано с изписването на думата мече на английски – teddy bear или bear.

„Ние празнуваме за нашето момче от около седмица и ето, че той вече е тук“, написа преди дни Ким Кардашян и съобщи, че синът ѝ се е родил.

Съпругата на Кание Уест качи още снимки от бебешкото парти в чест на момченцето, на което са присъствали най-добрите ѝ приятелки, сред които Парис Хилтън.

Ким и Кание Уест имат още три деца – момиче на име Норт (5 г.), момченце Сейнт на 3, както и родената от сурогатна майка Чикаго, която е на година и половина. Предстои двамата да обявят официално как ще се казва най-новият член на тяхното голямо семейство.

Източник: Instagram

Четете още:

Ким: Бебето прилича на Чикаго

Ким Кардашян залитна по веганството

Какво пожертва Ким, за да се издокара за Мет Гала?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари