IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде покори НАСА

21 май 2019 08 40

Певицата сбъдна своя мечта

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Ариана Гранде успя да сбъдне една от своите детски мечти. Певицата, която се интересува от космическото пространство и често споделя публикации за планетите, бе специален гост на центъра на Национално управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство (НАСА) в Хюстън.

След нейно участие в Сан Антонио, Тексас, изпълнителката се отбеляза, че е в центъра и показа как изглежда облечена в космическа екипировка.

„Благодаря ви за най-хубавия ден в живота ми, НАСА“, написа тя в Instagram и изтъкна, че още не може да повярва, че е видяла толкова интересни неща.

От историята на младата изпълнителка в социалната мрежа разбираме, че тя е успяла да разговаря с астронавтите на Международната космическа станция чрез специална платформа. Гранде определи възможността като уникална по рода си.

Гранде следи публикациите на НАСА в социалните мрежи от години. Още през 2014-а тя споделя снимка от техния профил, като неговите администратори ѝ отговарят лично. Тогава я поздравяват за това, че е толкова любопитна и ѝ дават вдъхновение.

Източник: Ариана Гранде/ Instagram

Четете още:

Ариана Гранде – новото лице на Givenchy!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари