IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ивет Лалова мечтае за деца

21 май 2019 14 30

Атлетката навърши 35 години

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Ивет Лалова-Колио мечтае за деца. Лекоатлетката, която се класира за Олимпиадата в Токио през 2020 г. и Световното в Доха, призна, че вече иска да стане майка.

„Кариерата в атлетиката приключва в един момент, защото на първо място аз съм жена, искам да бъда майка. Обикновено при нас в атлетиката това е край на кариерата особено на едно по-високо ниво е невъзможно да се върнеш след определена възраст“, коментира тя пред Нова тв.

По думите на Ивет, „мечтите се пренасят и на други хоризонти“, затова тя вярва, че може да постигне много успехи и извън сферата на спорта.

„Моята тайна особено в момента се състои в една желязна дисциплина и в това, че аз се уча много всеки ден и не спирам да се усъвършенствам“, коментира още спортистката.

Преди броени дни атлетката имаше рожден ден и публикува своя снимка в Instagram, с която да благодари за пожеланията.

„Щастлива съм, че мога да правя нещата, за които мечтая и работя! Благодаря на всички, които ме подкрепят и са част от живота ми! Наздраве, за още една обиколка около слънцето, защото на 35 се чувствам по-добре от всякога!!!“, написа тя.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари