IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиса Кудроу се похвали с роля, издаде паролата си

22 май 2019 11 50

Актрисата направи неволна грешка

Източник: Reuters

Източник: Reuters

„Много вълнуващо е да работя с тези двамата.“ Това написа Лиса Кудроу в Instagram и сподели с феновете си, че е получила нова роля. Начинът, по който го направи обаче, доведе до това, че всички нейни последователи в социалната мрежа научиха паролата ѝ. 

Звездата от сериала „Приятели“ е направила селфи. Тя се е щракнала пред компютъра, на чийто екран се вижда последната публикация за нея, в която се разказва за новите проекти, в които тя участва. 

„Вие осъзнавате ли, че в тази публикация има паролата ви?“, пита фенка на Лиса, която се вгледала по-внимателно в кадъра и видяла залепеното листче с важните данни на звездата, което стои в един от ъглите на монитора. 

„Паролата ви наистина се вижда! Бързо изтрийте поста“, съветва я друг потребител на социалната мрежа. 

 

 

Въпреки коментарите под публикацията, актрисата все още не е е премахнала снимката. Най-вероятно тя все пак е видяла предупрежденията и си е сменила паролата, която може да е за достъпа й до Instagram, но и за много други места в интернет. 

Преди броени дни Лиса Кудроу качи снимка, на която е завързана и оставена в багажник на кола, а по лицето й лази змия. Най-вероятно сцената е от комедията, за която тя се похвали, че ще участва. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари