IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион и Джеймс Кордън с шоу по улиците на Вегас

23 май 2019 08 30

Музика, откровения и дарения по време на шоуто

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селин Дион беше поредната звезда, която сяда в колата на Джеймс Кордън. В новия епизод на Carpool Karaoke, певицата показва своите вокални умения докато водещия я вози из улиците на Лас Вегас.

Дион направи истинско шоу като на повечето въпроси на Кордън отговаряше с рефрени от известни песни. Епизодът започна с част от „My Heart Will Go On“, а следващите бяха от хитове на Рияна, Пойнтър Систърс и малко променен вариант на детската песничка „Baby Shark“.

От разговора между изпълненията на певицата се разбра, че тя притежава 3, 5 или 10 хил. чифта обувки. „Дори и аз не знам с точност“ споделя Дион. Кордън обаче отново беше подготвил изненада на своята гостенка и в колата беше взел няколко кутии с обувки, дадени от асистентите ѝ. 25 от тях бяха раздадени на хора във Вегас.

Снимка: Getty images

Краят на шоуто беше грандиозен като Кордън и Дион изпяха „My Heart Will Go on“, застанали на носа на малка лодка, пресъздавайки известната сцена от филма „Титаник“.

Вижте видеото от изпълнението тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари