IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур показа корицата на автобиографията си

23 май 2019 12 10

Актрисата пуска книгата през есента

Източник: Reuters

Източник: Reuters

„Ето я: Inside Out“. Това написа Деми Мур и сподели корицата на нейната автобиография, която ще бъде пусната в продажба през есента.  

Според главния редактор на списание „Harper Magazine“, четивото за известната актриса ще се появи през септември и определено ще изненада нейните фенове. 

„Нямам търпение да я прочета“, пише нейна последователка. 

56-годишната звезда казва, че е изключително развълнувана, защото в книгата споделя доста интимни моменти от своя живот. 

Деми оповести в общественото пространство, че започва да пише четивото още преди няколко години, но се забави с издаването. 

В книгата Мур разказва за трите си брака (от които с двама известни мъже – Брус Уилис и Аштън Кътчър), за любовта си към мъжете и разочарованието от тях. Голяма част от нея е посветена на нейното израстване като личност и възпитанието на майка ѝ, която има проблеми с алкохола и често е арестувана. Баща ѝ пък ги напуска и по-късно се самоубива. 

Според световните медии, договорът за книгата, подписан през 2010 г., е за 7-цифрена сума. Тогава Деми Мур все още бе омъжена за Аштън Кътчър, но малко след това подаде документи за развод.  

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари