„Ще бъде детска планета“. Това написа Алекс Раева в Instagram. Певицата качи снимка на наедрялото си коремче, с което потвърди официално, че очаква първото си дете. 

На кадъра изпълнителката се е настанила удобно, докато жена рисува върху корема ѝ. Вижда се, че картинката е на момиченце, което може да е насока, че Алекс ще има момиченце. 

Раева е в напреднала бременност, като доказателство за това са и хаштаговете към публикацията ѝ – #soon #baby/ #скоро #бебе

„Прекрасна новина!!! Няма нищо по-хубаво от това да усетиш как се заражда новият живот в собствената ти утроба и колко неимоверно, много заобичваш едно създание още преди да си го видял!“, поздрави я нейна последователка. 

До момента водещата на X Factor криеше това, че ще става майка и не публикуваше снимки в цял ръст в профилите си в социалните мрежи. 

 

Алекс не показва в общественото пространство бащата на бъдещото си дете. За него се знае само, че е малко по-възрастен от нея и двамата излизат от около година. 

Преди броени дни друго популярно лице от малкия екран – Деси Цонева, потвърди, че е бременна, като качи снимка с корема.