IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Децата на звездите, които завършиха през 2019-а

14 юни 2019 11 40

Дъщерята на чичо Слай вече е журналистка

Синът на Джако/ Instagram

Синът на Джако/ Instagram

Май е месецът на баловете у нас. Много дванадесетокласници вече празнуваха, а на хиляди мили от тях редица известни личности също изпратиха децата си. Едни от тях завършиха 12 клас, докато други взеха диплома за висше образование.

„Срещнах толкова много хора и научих толкова много, този опит си струва. Иска ми се да благодаря на всички, които ми помогнаха да стигна до края... Честно казано, още не мога да кажа дали всичко това си струва, но аз съм горд с дипломата си, защото тя показва моята отдаденост и дисциплина“. Това написа 22-годишният Принс Джексън, синът на покойния Майкъл Джексън, който е сред най-известните деца на звезди, който облече тога и се снима с диплома в ръка. На церемонията в университета присъства неговата баба.

Ето кои известни майки и бащи имаха повод за празнуване заради завършващите си деца:

Силвестър Сталоун


Източник: Силвестър Сталоун/ Instagram

„Нашата София се дипломира. Денят беше невероятен за всички нас. Изключително сме горди“. Това написа в Instagram чичо Слай и публикува снимка със своята дъщеря, която завърши журналистика и масови комуникации в Университета на Калифорния. Там тя е била много дейна и е членувала в студентска общност в кампуса.

Красавицата сложи тогата на 10 май и позира гордо до известния си баща. 22-годишната София иска да се развива в медиите, като няма амбицията да пробива в киното, въпреки че има визия.

Няколко дни след официалното изпращане на курса ѝ, дъщерята на Силвестър Сталоун също сподели няколко кадъра в Instagram и написа, че е имала най-страхотните 4 години в университета.

Дуейн Джонсън – Скалата


Източник: Дуейн Джонсън/Instagram

Дъщерята на Дуейн Джонсън – Симоне, която е от първия му брак, бе абитуриентка преди броени дни. Бившият кечист не пропусна да се похвали в Instagram.

„И ето, че идва момент, в който бебето ти завърши. Много се гордея с моята първородна дъщеря. Много те обичам и един ден ти ще се отскубнеш от моята прегръдка“.

На снимките Скалата и порасналото му момиче, което носи тога, ушита в стила на популярния герой Капитан Америка, се смеят. На един от кадрите се вижда, че актьорът е обгърнал Симоне с ръце, а тя се дърпа.

Майкъл Джаксън

Източник: Принс Джаксън/Instagram

Разбира се, поп иконата няма как да присъства на дипломирането на сина си, но по думите на Принс Джаксън, той със сигурност се радва за него от небето. Момчето, чието истинско име е Майкъл Джоузеф Джексън-младши, завърши университета „Лойола Меримаунт“ в Лос Анджелис. Той получи бакалавърска степен по специалността бизнес администрация.

Момчето е едва на 12, когато известният му баща умира. Сега той има приятелка, но не бърза да се жени. Според поста му от завършването, той се гордее, че не се е отказал и силно вярва, че ще има реализация.

Арнолд Шварценегер


Източник: Арнолд Шварценегер/Instagram

В края на април, синът на звездата от „Терминатор“, роден от неговата забежка с прислужницата, завърши колеж. 71-годишният актьор, който поддържа връзка с момчето, сподели с приятелите си в Instagram една снимка с Джоузеф Баена.

На кадъра 21-годишният наследник на Шварценегер стиска силно ръката на татко си. И двамата са усмихнати и гледат право в обектива. Чичо Арни изтъкна, че обича и се гордее с момчето, което има голямо влечение към фитнеса и културизма също като него.

„Поздравления, Джоузеф! Четири години усилено изучаване на бизнес тактики в университета Пепърдин и сега е твоят голям ден! Ти успя да заслужиш всичко...“, написа холивудската звезда.

Арнолд има и още четири деца – Катрин (29), Кристина (25), Патрик (25) и Кристофър (21). Те са от брака му с Мария Шрайвър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари