IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж и Амал Клуни ви канят на вечеря

3 юни 2019 07 30

Двойката предлагат своята компания срещу дарение

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Искате да избягате от лошото време и да започнете лятото си на гости на звездна двойка в слънчева Италия? Възможно е. Джордж и Амал Клуни предлагат своята компания и своята вила за една прекрасна вечеря на езерото Комо в Италия. 58-годишният актьор сподели клип в социалните мрежи, в който кани всеки желаещ да се включи в надпреварата. Единственото нещо, което трябва да направите, ако искате да спечелите, е да дарите средства на фондация „Клуни“, която се бори срещу нарушаването на човешките права по света. Даренията започват от скромните 25 долара и стигат до 5000. С всеки долар възможността за срещата ви се увеличава. 

Снимка: Reuters

В клипа си, Клуни залага на хвалебствия по адрес на жена си като описва Амал като адвокат, който се грижи за човешките права, професор по право и жена, бореща се за справедливостта в целия свят. Себе си пък той категоризира като... просто актьор. Печелившият ще може да избере и още един човек, с когото да отиде на гости на семейството през юли. Освен вечеря, звездната двойка предлагат и двупосочни билети и престой в хотел. Печелившите ще се насладят на традиционни италиански блюда и отбрани вина. 

 

 

В момента Амал се занимава с дело, което е срещу Ислямска държава и това поставя семейството ѝ в опасност. В интервю съпругът ѝ сподели, че в момента имат проблеми, свързани със сигурността – както тяхната собствена, така и на децата им. Двойката се сдоби с близнаци през юни 2017г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари