IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблеми за Ирина Шейк и Брадли Купър

6 юни 2019 09 30

Ще успеят ли да запазят връзката си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

От доста време насам Брадли Купър и Ирина Шейк са обект на спекулации относно връзката си. По време на миналогодишните награди „Оскар“ медиите забъркаха актьора в афера с неговата колежка и партньорка във филма „Роди се звезда“ Лейди Гага. Изпълнителката дори трябваше да направи официално изявление, в което отрича всичко, което се пише и заявявайки, че, ако хората са видели романтика между двамата, то това е, защото са много добри актьори. „Искахме точно това да покажем на публиката“, заяви Гага.

На самата церемония за най-важните филмови награди, Купър се появи заедно с Шейк и по този начин категорично отрекоха всички слухове.

Снимка: Reuters

Месеци по-късно обаче руският супермодел присъства на Мет Гала без своя съпруг, което накара хроникьорите да започнат отново да създават новини относно тяхната раздяла. Все пак миналата година те бяха заедно на звездния бал, което кара повечето хора да смятат, че тази година Купър просто е имал друг ангажимент. Двойката за първи път потвърдиха връзката си през 2015, когато бяха хванати да показват интимност по време на шоу на Бродуей. Две години по-късно им се роди дъщеричка.

Снимка: Reuters

„Говорят доста за това дали е правилно да останат заедно. И двамата го искат, но никой от тях не е много щастлив в това положение“, сподели източник. Според него, двойката е решила да прекара малко време далеч един от друг, за да видят какво ще се случи. „Имат доста история заедно и засега това, което ги задържа, е малката им дъщеря“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

ку ку ( преди 4 години )
Защо на взаимното омръзване се казва - проблем?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар