IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Дюан най-сетне показа гаджето си. Стив се появи в профила й

7 юни 2019 09 30

Актьорите заедно в Instagram

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като Чанинг Тейтъм намери отново любовта след раздялата със съпругата му Джена Дюан, и тя реши смело да продължи напред.

Актрисата най-сетне показа, че има връзка с актьора Стив Казии като публикува фотоси на страницата си в Instagram. 

Това Джена направи шест месеца след началото на романса ѝ с 43-годишния актьор. Двамата се събраха още в същия месец след като тя подаде молба за развод след 8 години брачен живот с Тейтъм. Бяха забелязани да се целуват пред мексикански ресторант, както и да се разхождат хванати за ръка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Speaking of peace....❤️

Публикация, споделена от Jenna Dewan (@jennadewan) на Юни 5, 2019 в 10:16 PDT

 

Междувременно Чанинг също си намери приятелка. Той ходи с попзвездата Джеси Джей. Новата му партньорка доста прилича на Дюан, като това породи доста коментари в социалните мрежи, като повечето от феновете му искаха той да се завърне при бившата си. Естествено, това не зависи от тях. Затова пък Джена подкрепи новата приятелка на бившия си като каза, че не е нужно да има негативизъм.

От брака си Чанинг и Джена имат дъщеря – Евърли, за която поделят родителските права. Момиченцето се роди през 2013 г.  Любовта на двамата актьори започна на снимачната площадка по време на филма „В ритъма на танца“ през 2006 г.

Джена показа новия си официално

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари