IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър помогнала на Джо да се сближи с братята си

7 юни 2019 11 40

Благодарение на нея, братята са в повече от добри отношения.

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Събирането на групата Jonas Brothers не е било по лесния начин.

Преди шест години бой бандата, съставена от Кевин Джонас, Джо Джонас и Ник Джонас, претърпява истински крах, независимо от огромната си слава и милионите продадени песни. Триото спорело за всичко от датите за турнетата и местата, които да посетят до соловите им проекти. „По едно време стигнахме дотам, че не допускахме външни хора да ни пишат песните“, признава Джо пред Harper's Bazaar. Той споделя, че с братята му дори са нямали продуцент, който да се грижи за промотирането им и за участията.

Джо Джонас вдигна ергенско парти на Ибиса

Снимка: Reuters

И така през октомври 2013 г. настъпва неизбежната раздяла на бандата. Средният брат признава, че за него започването на солова кариера означавало, че няма повече да свири със семейството си. Джо започна да създава песни с групата DNCE, но дори тогава не е могъл да преглътне всичко, което се е случило. „Не можех дори да изпълня една наша песен по време на турнета с новата ми група“.

В този момент се появява бъдещата му съпруга Софи Търнър, с която се срещат през 2016 г. Актрисата от „Игра на тронове“ помага на Джо да преосмисли връзката си с Кевин и Ник. „Това, което ме накара да се замисля, беше нейната близост с братята ѝ“, признава изпълнителят.

Снимка: Reuters

Групата официално се събра през февруари тази година и вече има издадени два сингъла – „Sucker“ и „Cool“. Наскоро излезе и документалният им филм „Chasing Happiness“, а този месец се очаква да се появи и първият им албум след завръщането, както и турне през втората половина на годината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари