IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев и Пол Уесли се... мразели

11 юни 2019 07 40

„Вампирите“ от малкия екран не се разбирали през първите сезони на шоуто

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Нина Добрев и Пол Уесли дълго време играха двойка в сериала „Дневниците на вампира“, но зад камера не всичко е вървяло толкова добре.

Българката игра Елена Гилбърт – момиче, което губи родителите си в автомобилна катастрофа точно преди старта на новата учебна година. В първия ден от срока тя се среща със Стефан Салватор (Пол Уесли), който се оказва необикновено момче. Сериалът успя да излъчи 8 сезона, но Нина напусна в края на шести и се завърна за финала на шоуто. 

Пол пък игра от началото до края на сагата и се подвизаваше като вампир, който търси голямата си любов. Заедно с брат си Деймън (Иън Съмърхолдър) се местят да живеят в малкото градче Мистик Фолс, след което там започват да се случват странни неща. 

Сериалът се радваше на огромна популярност сред младежите, но с продължаването на сезоните, феновете започнаха да негодуват срещу сюжетните линии и все пак от телевизията, която разпространяваше „Дневниците на вампира“ решиха осмият сезон да е последен. 

Снимка: Reuters

Дуото, което се издигна до световна слава благодарение на сагата, всъщност се мразели през първите сезони на шоуто. Наскоро Нина гостува в подкаста на колежките си Кандис Кинг и Кела Уел, с които се запозна покрай снимките на сериала. Тогава Добрев сподели, че е уважавала Уесли, но не го е харесвала. Тя добави, че напрежението е било толкова голямо, че повечето от екипа са мислили двамата за двойка. „Въобще не се разбирахме в първите пет месеца. Когато снимаш с някого постоянно, започват да те дразнят малките неща у него“. 

Макар да са тръгнали лошо, в момента Нина и Пол са в доста добри отношения. След приключването на сериала, двамата остават доста добри приятели и често споделят снимки в Инстаграм от срещите си заедно. Дори самата актрисата не е вярвала, че накрая всичко ще завърши добре и Уесли ще се превърне в един от най-близките ѝ хора.  

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари