IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Партита за Джо Джонас и Софи Търнър преди сватбата

14 юни 2019 05 40

Как прекарват последните дни преди големия ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Една от най-чаканите звездни сватби тази година е между Софи Търнър и Джо Джонас. Двамата започнаха своя романс през ноември 2016, а година по-късно обявиха, че са сгодени. Не успяха да изчакат дълго време и решиха да направят изненадваща сватба след наградите „Billboard“ тази година във Вегас. Макар че имаха желание да е тайна, диджеят Дипло сподели видео в Инстаграм от церемонията, което набързо обиколи социалните мрежи.

В множество интервюта след това Търнър и Джонас споделяха, че все пак ще има втора сватба, която ще се състои във Франция това лято. Сега двамата се наслаждават на последните си дни като необвързани и организират шумни партита със своите приятели в най-красивите кътчета на света. Джо скоро се върна от Ибиса, където заедно с братята си Ник и Кевин Джонас направили щур купон, заради което дори им е била викана полиция цели три пъти.

 

 

В гостуването си при Джими Фалън, тримата изиграха игра, в която един от братята слага слушалки, а другите двама отговарят на въпроси, свързани с него. След това „глухият“ трябваше да отгатва какво са казали братята му. Докато при Ник и Кевин истините бяха леко скучни, то въпросите за Джо бяха насочени почти изцяло за почивката им в Ибиса. 
„Викнаха ни полиция още първата вечер и то три пъти“, призна Ник. След това той разказа как Джо е започнал да къса както своята, така и ризите на приятели в нощен клуб в курорта. 

 

Докато Джо вече си е вкъщи и се опитва да си спомни всичко, което се е случило в Ибиса, то Софи тепърва започва своето последно парти като мома. Звездата от „Игра на тронове“ замина за Испания заедно с приятелки, сред които е и Мейзи Уилямс, която играе Аря в сериала. Двете се запознават още на кастинга и оттогава са неразделни като Уилямс ще бъде и кума на сватбата. На снимки, публикувани в Инстаграм от приятелка на Търнър, се вижда, че момичетата се наслаждават на частен самолет, парти с перуки и заслужената почивка. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари