IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Григор Димитров: Тялото е най-голямото ми предимство

13 юни 2019 12 00

Нашенецът с провокативен кадър за списание „Gio“

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„За мен тенисът е един от най-комплексните спортове. Тялото ми е най-голямото ми предимство, защото когато излезеш на корта, въпреки че тенисът е много умствен спорт, трябва да използваш физическото си състояние“. Това заяви Григор Димитров пред списанието „Gio“, където излезе материал, озаглавен „Лицето на тениса“. 

Тенисистът и негови колеги отговаряха на пет еднакви въпроса, след което всеки един от тях бе заснет поотделно. 

„Обичам всекидневното предизвикателство, което тенисът предлага, и предизвикателствата, които трябва да се преодоляват. Също така откривате в кои битки искате да се победите и кои трябва да пропуснете“, казва българинът. 

„Определено искам да оставя някаква следа в спорта. Не от гледна точка на рекордите… това не е моя цел. Едно от главните неща за мен е хората да видят, че спортистите са като всички останали. Просто сме добри в това, което правим, но всички ние също трябва да се справяме с проблемите си извън корта. Имам своите демони и очаквания...“, споделя още той. 

Григор Димитров посочва, че иска да бъде запомнен и като шампион от турнир от „Големия шлем“. Преди това да стане, той определено ще остане в мислите на много от фенките му със снимката, направена специално за интервюто. 

В социалните мрежи тръгнаха пикантни коментари за чара на хасковлията, който най-вероятно се е разделил с Никол Шерцингер и в момента е свободен. 

„Вижте този влажен поглед. Все едно всеки момент ще се нахвърли към мен и ще ме разкъса“, „Григор Димитров трябваше да изиграе Крисчън Грей в поредицата „Нюанси на сивото“. О, даааа!!“, „Мачкай, Гришо!!!“, гласят част от подмятанията на неговите последователки в Instagram. 

Във фотосесията на „Gio“ участват още тенисистите Доминик Тийм, Стан Вавринка, Фелисиано Лопес. Техните кадри обаче не получиха чак такъв интерес, в сравнение с този на Димитров. 

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари