IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари с трогателен кадър с малкия Арчи в Деня на бащата

17 юни 2019 05 40

Кадри пуснаха и принц Уилям, и принц Чарлз

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл споделиха нова снимка на първородния си син Арчи на официалния им акаунт в  Instagram.

Поводът за милия кадър е Денят на бащата. „Честит Ден на бащата! И с пожелания за много специален първи Ден на бащата на херцога на Съсекс (Хари)“, пише кралската двойка на официалния си акаунт в социалната мрежа.

Фотосът е черно-бял и на него едномесечният Арчи се предполага, че е държан от баща си Хари, за което издава венчалната му халка. 

 

 

Принц Уилям също отбеляза Деня на бащата. На официалния акаунт в Twitter бяха публикувани две нови снимки. Дворецът Кенсингтън разпространи снимка как Уилям, който следващата седмица ще отбележи 37-ия си рожден ден, играе на люлката с малкия си син, едногодишния принц Луи.

Втората снимка показва Уилям да се отдалечава от хеликоптер, облечен с пилотска униформа и придружен от баща си принц Чарлз.

 

 

Бащата на Хари и Уилям - принц Чарлз също отбеляза празника като на официалния му акаунт в Twitter бе качена снимка, на която са тримата с Уилям и Хари, всички във военни униформи. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари