Край на спекулациите. Златка Райкова наистина е бременна. Това доказват нейни нови снимки, на които тя не крие наедрялата си фигура. 

Бъдещата майка се е снимала в Тесалоники, по ефирна жълта рокля, сложила ръце около коремчето. Към кадъра тя е написала: „В душата ми е ❤❤❤“. 

Благой Георгиев също е споделил няколко снимки от почивката  им в Гърция. На една от тях той позира гордо до Злати, която е по цял бански, отново държейки се за корема. 

Много от феновете на двойката не пропуснаха да ги поздравят  в социалната мрежа. „Честито и на двамата. Вие ще сте страхотни родители“, „Страхотна, Златка Райкова. Лека бременност“, „Чакате май детенце“, гласят част от коментарите им. 

До момента Райкова и Георгиев криеха щастливата новина, като плеймейтката носеше по-широки дрехи и не качваше много снимки във Facebook и Instagram. Според близки до двамата, Златка очаква момченце. 

 

Бъдещото бебе ще бъде четвъртото за Благой Георгиев– Джизъса. Той има момиче и момче от брака си с Христина Витанова. След това той бе омаян от Есмер Омерова, с която вдигна пищна сватба. Красавицата му роди момче, а след развода с нея той бе категоричен, няма повече да се жени и прави деца. 

От друга страна Златка Райкова неведнъж е споделяла, че мечтае да стане майка. Дори като влезе в „Биг Брадър“ се говореше, че двамата работят за бебе. Иначе преди това красавицата за малко да се омъжи за боеца Георги Валентинов, с когото излиза няколко години. Той ѝ предложи брак в национален ефир, тя се съгласи, но после го заряза заради Джизъса.

Все още не е ясно кога ще се появи най-новият наследник на Джизъса.