IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шоу в Лондон: Джеймс Кордън срещу Мишел Обама на народна топка

22 юни 2019 06 00

Битката беше между американци и великобританци

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Коя държава е по-добра – САЩ или Великобритания? Това беше основният въпрос в шоуто на Джеймс Кордън в понеделник вечер. Британецът, който живее и работи в Америка, се завърна в родината си, за да направи няколко епизода от шоуто си „The Late Late Show with James Corden“.

В епизод тази седмица, той беше придружен от бившата първа дама на САЩ – Мишел Обама. Двамата започнаха „спор“ в колата на Кордън за това коя страна е по-добра в музикалния бизнес и в спорта. След като се установи, че все пак и двете националности имат звезди, с които да се гордеят, остана враждата на спортното поле.

За да се разреши този „ожесточен“ спор, двамата решиха да се изправят един срещу друг в игра на народна топка. Американският отбор, воден от Мишел Обама, включваше актрисите Мелиса Маккартни, Мила Кунис, Алисън Джени, както и Кейт Хъдсън.

Източник: Youtube

Срещу тях се изправи отборът на Великобритания начело с Кордън. До него бяха певецът Хари Стайлс, актьорите Бенедикт Къмбърбач и Джон Брадли (Самуел Тарли от „Игра на Тронове“).

Източник: Youtube

„Направих няколко обаждания и само да кажа, че ще ги разбием“, категорична беше първата дама. „Няма да повярвате колко беше лесно да накарам хората да пропътуват толкова много километри. Само трябваше да ги попитам дали искат да хвърлят топки по Джеймс Кордън“.

„Когато Мишел Обама те помоли да направиш нещо, ти казваш да“, призна Мила Кунис.
И докато момичетата бяха развълнувани да бъдат водени от Мишел Обама, то отборът на Кордън не беше толкова сплотен. Хари Стайлс, в кръга на шегата, призна, че водещият го тормозел докато не се съгласи да играе за него.

Източник: Youtube

Състезанието беше оспорвано докато по време на една от почивките Бенедикт Къмбърбач не реши да попита за автограф Мишел Обама. Бившата първа дама на САЩ наскоро издаде автобиография, в която разказва за целия си живот, включително за срещата си с Барак Обама и животът им като първо семейство на САЩ.

Снимка: Reuters

Къмбърбач не беше единственият, който се беше наредил за среща с Мишел. След него чинно чакаха всички негови съотборници.

Източник: Youtube

В последния рунд, САЩ успя да победи и така с резултат 2-1 показаха, че тяхната държава е по-добра в спорта.

Вижте цялата „битка“ по-долу.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари